- My Angelica Christensen

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Angelica Christensen - 25 juni 2012 23:04

För att ni ska kunna se alla bilder i större format så ber jag er trycka på bilden, så blir dom större!

 

                                         

              

Av Angelica Christensen - 25 juni 2012 22:43

- R.I.P Michael Jackson

 

Det är verkligen inte klokt så snabbt månaderna och åren går, det känns som det vore idag man läste i tidningen att Michael Jackson var död, visst jag var inte ett jätte stort fann av honom, men jag tyckte om en del låtar med honom och tyckte han verkade en super stark person som gick igenom så mycket md sin uppväxt, tänka sig att bli mobbad av sin egna pappa som han blev så han operade om sig mycket för han var missnöjd med sig själv, usch för såna föräldrar! Men åren har gått och stjärnan har varit död i 3 år är det idag, du ska veta att det finns många som hyllar dig än idag Michael, du är en stjärna i mångas värld. Du var så duktig, redan som liten var du duktig! Kung av Pop! Du kommer alltid finnas med i mångas hjärtan och många som lyssnar på dig än idag stjärnan!

 

 

Av Angelica Christensen - 25 juni 2012 22:14

- Godkväll alla fina läsare!    

 

Idag har jag hunnit med allt jag skulle ha gjort, hehe! Skönt som bara den att fått det gjort nu så man slipper ha de beskymmerna att stressa med senare eller imorgon. Så nu är allt iallafall gjort, hoppas på alla har haft en underbar dag.

Sen senare idag så när älsklingen kom hem så kom svärföräldrarna hit på besök!

Sen efter dom hade varit här i en stund så hängde vi med dom hem för att umgås lite med dom och barnen! MYS!

Vi satt och snackade och hade oss en massa trevligt iallafall, sen käkade vi gott också!
Sen nu kom vi hem för en liten stund sen så nu sitter vi här hemma och kopplar av framför en dator båda två, och sonen ligger i sängen och busar samtidigt som han försöker somna! Hehe, underbara gosse!

Lille prinsen är dock mer förkyld idag än vad han har varit de andra dagarna som han har varit förkyld, näsan rinner och han är snuvig som bara den, men sånt som man blir ibland! Man kan tyvärr inte vara frisk alltid som man egentligen vill.

Har någorlunda planerat dagen imorgon det blir att åka med Zander ut till min älskade mormor (hans gamle mormor) och hälsa på henne om hon är hemma och mår tillräckligt bra för att få oss dit där, men sen blir det väl bara på morgonen att se Våra bästa år som alltid. Sen på kvällen tänkte jag faktiskt titta på Allsång på skansen med Sean Banan som besökare där. Nej, nu tänkte jag faktiskt ta att lägga in alla bilder på datorn ifrån mobilen och slänga upp den där bildbomben som jag har lovat er alla och ska försöka få upp filmen på Zander också! För fungerar det så kan jag kanske börja gör vidoeinlägg som många har bett mig att börja med så nu får vi hålla tummarna att det fungerar också!

 

Hur har er dag varit? Hoppas den har varit bra!

Puss på er alla underbara läsare !

Av Angelica Christensen - 25 juni 2012 11:39

- God förmiddag mina fina läsare!   

 

Dagen började lite smått vid sju och sonen ville ha ny blöja och välling som han alltid får när han vaknar, sen efter det hann klockan blev 20 över 7 så somnade han om igen efter ha fått välling och en ny blöja. Sen sov vi vidare tills klockan var 10, skönt med sovmorgon ibland! Inte alltid man får det så då uppskattas det enormt när det väl händer, hehe men vad kan man räkna med när man får barn? Då ska man inte eller kan inte sova hur länge som helst eller göra vad man vill. Inget jag klagar över för jag älskar mitt liv som mamma och älskar mitt beslut att behålla honom när vi fick reda på att vi väntade barn, han är liksom min mening med livet. Sen efter det har jag kollat på våra bästa år och käkat frukost med sonen och sambon, mys! Sen nu ska jag snart sätta igång musik och börja dammsuga och tvätta golven. Sen ska jag städa toan också idag, som nästan alltid. Haha! Där och köket är extra noga. Sen så senare så lovar jag er att bildbomben kommer idag istället, men fastnade helt inne i filmerna igår med Michael Jackson, såg hela nästan av den andra som slutade kl 02:25, jag bara tyckte det var så intressant, så jag kollar gärna på det igen! Men nu ska jag börja dra igång här hemma så det blir gjort så man koppla av senare idag. Händer annars hos er alla fina? Hoppas på en fin och underbar dag!

 

Bilden är tagen på nyårsafton 2011! Kärleken är obeskrivlig till sitt eget kött och blod, den som man älskar mest!

  

 

Men pyser iväg nu, höres senare idag!
Pusser alla fina & goa människor!   

Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards