- My Angelica Christensen

Alla inlägg under juni 2012

Av Angelica Christensen - 14 juni 2012 12:26

- God middag alla fina läsare! 


Än så länge har dagen varit kanon, förutom att det regnar som bara den. Men sånt får man ju tyvärr ta det för det är ju som sagt den klassiska sommaren i Sverige, har myst med sonen och busat, sen kollat på Våra bästa år tillsammans med sonen, denna gången somnade han inte innan det började, sen efter det ringde min hud-läkare, mycket bra läkare! Tacksam över att fått hjälpen och fått en bra läkare. Det visade sig att efter hans semester ska jag på åter-besök för att han ville se hur det går för mig, mycket bra om salvorna skulle ta slut medians han är på semester så sa han att det är bara att ringa in till hud mottagningen så skriver dom ut till mig. Fick mycket tips om att när väl solen kommer fram så ska jag vara ute så mycket som möjligt och sen ska jag nog börja sola solarium någon gång i månaden. Sen kanske till vintern blir det solljusbehandling. Sen nu har jag satt upp mig på tvätt tid som är imorgon eftermiddag! :) Skönt! Önskar er alla en trevlig dag idag allihopa!

 

Bilden är tagen på min födelsedag, den 3 maj 2012!

Av Angelica Christensen - 14 juni 2012 12:22

Ställ din eller dina frågor till mig,


jag svarar på allting!

Av Angelica Christensen - 13 juni 2012 14:26

- Uppdaterar om de senaste dagarna.


Jag ber om ursäkt till alla mina fina läsare, att jag har varit så slarvig och dålig på att uppdatera min blogg nu i några dagar, men då tänker ni "vad har hon för anledning?" jo, andledningen till detta är för att jag har varit mycket på öppna förskolor med sonen hela dagarna nästan så han har fått lekt med andra barn, men visar sig att han kan leka med andra barn om han själv vill men annars vill han leka själv. Sen när man då har kommit hem så har man mest tagit det lugnt för tekniskt sätt så har ju mer en hela dagen gått nästan, så har man börjat med middagen sen har jag sett mycket film med sonen och bara myst och njutit av min mamma ledighet, eftersom man börjar ju skolan i augusti, det är inte långt dit. Det lär gå snabbt därför passar jag på att göra som jag har gjort i alla andra månaderna att njuta av livet med min underbara son som jag älskar mest av allt! Han är verkligen det bästa som har hänt mig, jag vet inte vad jag skulle ha varit utan honom, inte hel i alla fall. Hehe, måste få berätta detta att igår när jag skulle lägga Zander för natten så sa han " jag lägger mig själv " så sa jag till honom ja men då vet jag hur det slutar att du kommer skratta hela natten han bara " ja mamma " sen så somnade han några minuter därefter. Men nu ska jag fortsätta gå rundor här hemma och plocka undan lite här hemma. Kommer säkerligen att uppdatera mer ikväll. Men ha det så bra så länge, så syns vi snart igen!


Puss!

Av Angelica Christensen - 9 juni 2012 18:00

-Dagens tips film!


Irene Huss - Det lömska nätet.

Ett cykelbud ser hur en flicka blir brutalt överfallen och indragen i en skåpbil. Hon larmar polisen direkt men tyvärr hittas flickan för sent. Det visar sig att denna mördade flicka har blivit utsatt för ett grovt sexualbrott. Kriminalinspektör Irene Huss och resten av teamet börjar leta efter mördaren men har väldigt få ledtrådar att gå på. När ytterligare en ung tjej mördas på liknade sätt så inser teamet att de har att göra med ett sexuellt rovdjur. Hur får han kontakt med flickorna? Varför går de med att träffa honom? Varför har de speciella underkläder på sig? Denna film får 10 av 10 stjärnor av mig!   

Den är jätte bra och det är bra för ungdomar att se vad som kan hända ute på nätet.  

http://www.youtube.com/watch?v=WkMvZEZ9-vs 

gå in på denna länk så blir ni direkt kopplade till trailer till denna film.





















Av Angelica Christensen - 9 juni 2012 12:27

' älskade Zander.  






Du är ljuset i mitt liv.

Du är meningen med livet.

Du är den som betyder allt för mig.

Du är den jag älskar mest!

Du är den som jag gör och kan göra allt för!

Det finns ingen underbara son än vad du är.

Jag är så stolt över dig mitt älskade hjärta.

Jag älskar dig så otroligt mycket!

Jag kan inte fatta att du är snart 1 år.

Det har varit det bästa året i hela mitt liv.

Jag älskar dig så himla mycket Zander! 



 

 

Av Angelica Christensen - 9 juni 2012 11:12

-* God förmiddag!


Här hemma började dagen klockan halv åtta, men sonen fick välling och en ny blöja, sen somnade han om och sov enda fram tills klockan var 20 över 10, så passade på att sova ut själv då också! Inte varje dag eller så man får så sovmorgon så det gäller verkligen att ta chansen när den kommer.. Kan lova er att det var riktigt skönt och behövdes verkligen! Så nu sitter han och leker och har barnkanalen igång här hemma. Ville titta till honom innan när han lekte så sa han till mig " mamma får inte va här " hehe, underbara barn! Här hemma är inte dagen helt planerad än mer än att här ska tvättas i alla fall. Tvätta behöver man alltid för så ofta man bytar kläder själv och på sonen! ;) Sen så får vi se vad resten av dagen bjuder på. Kommer uppdatera om resten av dagen senare ikväll, men det kanske blir att umgås med bästa Angelica, men vi får i alla fall se. Tar en stund i taget, för ska i alla fall först laga lite lunch här hemma och börja tvätta! Men hoppas alla har det underbart idag! :) 

Vad ska ni själva hitta på då?

En fråga, någon som vet hur man laddar upp egna vidoeklipp här på denna bloggen? För det verkar inte vilja som jag vill, eftersom jag tänkte vidoeblogga någon gång och slänga upp vidoeklipp på sonen här hemma, men verkar inte vilja fungera! Snälla, någon som vill hjälpa mig? Hör av er till mig då här eller på min hotmail: liillaanvarnamnet_@hotmail.com, tack på förhand! 

Bilden är tagen på julafton, den 24 december 2011! Mor och son, den första julen utanför magen!  

Av Angelica Christensen - 8 juni 2012 23:56

-* God kära natt! 


Ja här hemma började dagen redan klockan sju i morse, sonen vaknade och var pigg som en solstråle, ja tänk om en annan var det också? Nix, det var jag inte. Men seriöst måste vara något fel på mig för det kvittar hur bra jag äter och hur bra jag sover så är jag ALLTID trött. Sjukt men sant, där hade ni en sanning om mig, så gick upp gav honom en ny blöja och välling som alltid, sen vart han i full fart. Sen senare vid 13 tiden blir jag erbjuden av min fina vän Rebecka att hennes mamma kunde hämta mig och Zander för att kunna komma in till Klippan för att se på alla fina studenter, så kollade på studenten i spö regnet, tråkigt nog blev sonen lite blöt, men han sa inte ett ljud mer än att " titta mamma " och så pekade han, var rätt så kul att titta fastän man inte såg just DOM man skulle se. Men men hoppas jag får träffa alla fina en annan dag så dom får berätta om sin fina upplevelse att ta studenten, hihi. Sen senare kommer hem börjar med maten blir stekta potatis och bacon och sås! Gott! Sen efter det så kommer Sandra och hennes barn upp hit lite på besök, skoj var det, men dock alldeles för längesedan hon och jag sågs. Senare så gick vi ut på en runda runt 20 tiden, jag och sambon, Zander och världens underbaraste vänner och det är ju såklart Angelica och André, Bastian sov redan dock. Så kom hem nu runt 23 tiden efter ha gått en lång promenad som var så himla skönt att rensa tankarna med underbara vänner och underbar sambo och underbar son, så nu sitter jag här och somnar när som känns det som, men men ska sova i alla fall ska krypa ner under mitt varma täcke och sova tills sonen vaknar. Godnatt alla fina läsare! :*

 

Så här blev familjekortet förresten på oss!

Av Angelica Christensen - 8 juni 2012 23:39

-* Kärleks text.


När jag föll för dig så föll jag pladask. 

Utan att fatta ett skavt första stunden. 

Innan jag förstod att jag var kär.

Jag var för kär i dig för att inse att jag hade fallit för dig.

Du hjälper mig att gå igenom allt.

Både svåra och lätta stunder. Ibland inga lätta tider,

men vi klarar allt tillsammans så länge vi har varandra.

080903 - dagen det blev du & jag baby, ångrar inte en sekund.

Jag älskar dig min kärlek, Timmie! 

  

   

Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards