- My Angelica Christensen

Alla inlägg under juni 2012

Av Angelica Christensen - 24 juni 2012 13:43

- Läs detta ->

http://hd.se/klippan/2012/06/24/manga-fel-funna-nar-sarskolans/

 

Ni får markera & kopiera in det och klistra in det på webbsidan, där man skriver eller söker.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Jag har alltid undrat om jag är fel placerad när det gäller skolan. Liksom jag gick i lekis när jag fick beskedet att jag var annorlunda än alla dom andra.. Jag gick inte igenom en utredning alls nästan, visst jag kan erkänna att jag har haft och har ibland läs och skrivsvårigheter, men det är något som jag tränar upp mig själv med. Jag skäms inte för den skolan jag går i, men jag skäms för att behöva bli mobbad p.g.a jag går i särskola. Jag är precis som alla andra, jag har inget handikapp, men har dock svårt med en del saker ibland som inlärningssvårigheter. Men alla är vi människor och alla är vi lika mycket värda, kvittar om man har ett dolt handikapp eller något som syns. Ingen är perfekt, alla har vi något som vi har svårt för och en del saker vi har lätt för, alla är vi bara människor i mina ögon.

Kom ihåg alla är vi lika mycket värda och minst lika underbara! Man ska vara rädd om dem man tycker om!   

Av Angelica Christensen - 24 juni 2012 12:47

- Godmiddag alla fina läsare!   

 

Idag så började dagen här hemma vid 8 tiden, gick upp och gjorde välling och gav lilleman en ny blöja! Sen passade vi på att mysa som bara den imorse, vi la och myste i flera timmar och busade samtidigt. Åh, jag bara älskar såna morgnar, man får faktiskt passa på när det väl går för det är inte alltid lille man vill det, men för det mesta så vill han faktiskt mysa. Sen efter det så gjorde jag vid lite här hemma ska fortsätta om några minuter igen, men fick en trött kille som ville upp till mig som visade sig att han somnade uppe hos mig. MYS! Sen nu om några minuter ska jag springa ner till tvättstugan eftersom jag tvättar idag, härligt! Sen så idag blir det en bildbomb på bloggen med en massa bilder som jag har tagit dom senaste dagarna! Men idag så är middagen redan planerad och det blir kokta nypotatis och hemmagjorda köttbullar med hemmagjord gräddsås! Gott! Sen ikväll så ska jag nog se Michael Jackson kväll på 3:an, ja jag kan faktiskt erkänna att jag tyckte om en del av hans låtar och sen så tyckte jag att han var en bra person innan han började opera om sig och allting. Det är min mening vad jag tycker om honom, men sen har jag inte sagt att alla ska hålla med mig, tänkte bara berätta också att en frågestund drar nog igång ikväll igen också. Men nä, nu ska jag fortsätta med allt jag har att göra idag, har en massa tvätt som ska tvättas här hemma. Dock har jag två pojkar här hemma som har ont i sina magar, hoppas iallafall dom blir bättre snart för det gör så ont i en att se dom ligga helt utslagna och ha så ont i magen, verkligen inget skoj! Men vi höres senare underbara läsare, lovar att kommer en massa bilder sen!

 

Av Angelica Christensen - 23 juni 2012 19:06

- Midsommardagen!

 

Idag har vi bara mest tagit det lugnt och kopplat av här hemma, och jag har ändrat om i sovrummet! YES! Haha, ja jag älskar att ändra om, det är alltid lika roligt med design och inredning och ändra om här hemma. Så härligt! Sen så ska vi äta köttfärssås med pasta idag, och innan dess så åt vi nuddlar typ till lunch/mellanmål. Passade på att ligga och mysa och dra mig i morse med lilla busen som ville bara hoppa i sängen och busa och ha sig, men sen efter ett tag så ville han ligga och mysa med mamma och pappa. Annars så har vi bara varit på Oj och handlat lite, träffade min moster där och så stod vi och snackade lite. Sen ikväll ska jag nog bara starta en film och kolla på för är jätte trött idag och dessutom har jag huvudvärk som gör mig så yr så jag ser stjärnor! Fy satan, inget roligt alls. Men skyller på vädret att det är dens fel eftersom det är så hopplöst väder rent ut och sagt, ena sekunden skinner solen andra sekunden öser det ner och åskar.

Hoppas alla hade en fin och underbar midsommarafton!   

Av Angelica Christensen - 22 juni 2012 18:45

- Midsommarafton!   

 

Midsommarafton nu igen, kan inte fatta att det redan är midsommarafton och tänka sig att förra året var man gravid och hade inte lång tid tills beräknad egentligen, det var ungefär två månader till beräknad då. Och i år är vår lilla gosse utanför magen och firar med oss, kan inte bara förstå att han är snart 10 månader gammal! Dom växer snabbt dom små liven! Idag så firade vi midsommar uppe hos mina svärföräldrar och folket som kom dit, och alla barnen där uppe.

Det var jätte trevligt och mycket gott var där uppe också! En massa godis, en massa jordgubbar och en massa andra midsommar mat! Mums! Det godaste av allt är ju nypotatisen och jordgubbarna, som man har längtat hela året till.

Sen har vi lekt en massa lekar idag också, haha! 5 kampen, alltid lika roligt! Men dock deltog jag inte i alla lekar, haha! För jag gick in med Zander för han skulle ha välling och sen så dansade vi runt midsommar stången efter vi hade gjort den klar, med en massa blommor på den, tro det eller ej men den blev faktiskt jätte fin!

Men sen efter det blev det godis och chips och en massa snack och en massa härliga skratt!

Trött är jag som ett svin känns det som! Så det blir sängen för min del, sonen sover redan!

Jag tackar alla underbara och fina människor för idag/ikväll och inatt!   

Av Angelica Christensen - 21 juni 2012 22:19

- Torsdag.

 

Idag har det väl hänt en hel del, kollat vagnar på blocket och allt möjligt, handlat & grillat hos svärföräldrarna! Sen så inte nog med har varit i Örkelljunga idag också och där handlade vi en super fin vagn, dessutom en kombi! Skit bra tills den dagen det är dags för ett syskon till lilleman, men det dröjer ett bra tag. Dock så glömde jag min serie idag på 3:an, så typiskt! Men har iallafall sett våra bästa år, haha! Både jag och sambon är nöjd med vagnen men den som är nöjdaste är lilleman så nu säljer vi vår gamla vagn! Imorgon är det midsommar och den firas uppe hos svärföräldrarna och folket som kommer ditt. Nä, nu är jag faktiskt jätte trött efter har varit i full gång hela dagen och knappt vilat någonting, så nu ska jag ta min super pigga son och försöka lägga mig, säger fortfarande än idag tänk om man hade haft hans enerige, fy satan vad allt hade gått snabbt att göra då och så mycket man hade hunnit och allt möjligt. Men det är omöjligt, men så är det när man börjar bli gammal! Var tänkt att jag skulle ta en dusch nu ikväll och så, men går inte eftersom lilleman är fortfarande vaken och är mammig, så det får bli sängen! Godnatt.

Av Angelica Christensen - 21 juni 2012 00:39

Vad skulle jag ha varit utan dig? Inte hel iallafall.
Du är min allra bästa vän, du är min andra halva!
Du får mig att skratta och le varje dag även dem dagarna det är som svårast.
Du får mig att kämpa emot allt det onda, allt som gör ont och all smärta försvinner så fort du kommer springandes och ler och säger mamma.
Du är ljuset i mitt liv, du är mitt allt och hela min värld, bästa vän!
Jag älskar dig mer än livet för du är livet för mig, min andra halva!
Jag kommer alltid att finnas här för dig, och stå vid din sida igenom allt!
Jag kan göra precis allt för dig, för du förtjänar det bästa för du är det bästa.
Jag, din mamma älskar dig mer än allt annat min älskade son Zander!
Dagen jag och din pappa fick ett plus tecken på testen blev vi så glada så vi grät och kunde knappt fatta det, vi älskade att känna dig innanför magen också, dina sparkar känns ibland som en evighet men ändå en kort stund sen, natten då den 2 September 2011 klockan 02:23 då när du kom ut och sa knappt någonting, du var helt blå mammas och pappas lilla smurf, för en sekund blev jag rädd för något hade blivit fel eftersom du var så blå och du skrek inte, men sen hörde jag dig och jag och din pappa vi bara grät för det var den vackraste stunden i vårt liv när du kom ut. Mamma är så stolt över dig älskade charmtroll, jag älskar dig så det gör ont i mitt hjärta! Vill bara berätta för dig att varje natt när du sover så vackert och man hör dina andetag så är det så vackert och många gånger som jag bara tittar på dig för du är ju så vacker och jag fäller tårar för för jag kan ibland inte inse att jag verkligen har gjort och fött fram världens finaste kille. Zander tro mig detta kommer ifrån mitt hjärta allt jag skriver om dig, du är min mening med livet älskade hjärtat. Jag lämnar aldrig din sida, och hoppas du aldrig lämna mig. För du är så himla underbar älskade du!  

                          

 

Av Angelica Christensen - 20 juni 2012 23:15

-* Onsdag idag.

 

Idag är det redan onsdag igen, men idag känns det som det har hänt mer än vad det gjorde förra onsdagen, idag har vi handlat hem lite blöjor och välling och lite annat som behövdes nu när barnbidraget kom in. Och för det mesta av barnbidraget går till sonen eftersom det är ju för honom vi får det som sagt. Idag har jag, sonen och älskling lunchat med våran underbara vän Annica, det var verkligen jätte kul och mysigt. Underbara vänner är ibland det finaste som finns. Sen senare idag så gick vi till Oj igen och handlade lite annat, sen gick vi hem igen och gjorde oss i ordning och lilleman sen gick vi vidare hem till Zander's farmor och farfar och hans fastrar och farbrödrar, så där blev det att äta grillad korv med bröd och lite potatis sallad, dock så blev dom chockade över att jag inte åt så mycket, hehe! Men får faktiskt tänka på magen har faktiskt nästan blivit av helt med min puttmage. Hehe, så nice! Det var fint väder idag också för den delen så jag passade på att njuta av sköna solen och värmen! Midsommar är planerad också, först var det tänkt att vi skulle fira själva jag, Timmie och Zander men blir inte så nu för vi ska fira hos Zander's farmor och farfar och farbrödrar och fastrar, kan bli roligt! För där kommer en hel del folk. Åh, måste bara få berätta gud så roligt det är att se Zander springa rundor och jaga sin lilla farbro som är snart 6 år som dom busar och leker bra ihop! Glädjer oss alla att se. Men har försökt lova mig själv att ska bli bättre på att uppdatera bloggen om dagarna, men kan erkänna vissa dagar är jag bara så trött på kvällarna men så blir det när man är igång hela dagarna utan att vila.

Detta var allt för mig ikväll.  

Puss!

Av Angelica Christensen - 18 juni 2012 20:37

Måndag!


Idag har det väl inte hänt så mycket mer än att jag har tittat som vanligt på vårat bästa år och sen har vi varit och hälsat på Timmies moster sen därefter gick vi till lekparken med sonen så han fick leka och busa, vilket han älskar eftersom han är liten busunge! Liten och liten är kanske synd att säga eftersom han börjar bli så stor redan, och kan dessutom så mycket redan, och lekparken träffade vi Lina och hennes söta pojkar, dom är bara för söta dom också! Sen så gick vi hem eftersom regnet började bara helt plötsligt ösa ner, men jag blir faktiskt inte det minsta förvånad! För liksom det är ju den klassiska sommaren här i Sverige känns det som. Sen när vi hade varit hemma ett tag så skickade Linus om vi ville gå med ut och gå en runda, så Timmie gick med honom sen därefter kom dom igen och då passade vi på att äta också. Sen nu sover prinsen sen en timme tillbaka, funderar på om jag ska gå och små plocka här hemma nu innan jag ska sova.   





Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards