- My Angelica Christensen

Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av Angelica Christensen - 2 augusti 2013 17:20

23 månader har redan gått, vart tar all tid vägen egentligen?!

Den bara springer bort så snabbt så man knappt hinner med.    

Sitter här hemma och tänker tillbaka på allt som hände under min graviditet, allt som hände och alla kontroller man var på, alla onödiga möten även samt onödiga samtal som ledde till en massa oro inom sig, tänka sig för 23 månader sen idag så föddes den finaste, vackraste och underbaraste sötaste charmigaste kille på denna jord, några timmar därefter kom hans föräldrar överens om vad deras lille son skulle heta och då fick han namnet Zander som passade och passar honom helt perfekt, för han är ju verkligen en Zander, jag har svårt att kunna se honom med något annat namn och det gjorde vi redan ifrån första början.


Han föddes den 2 September 2011 och klockan hade precis blivit 02:23 på natten när han äntligen valde att komma ut och visa upp sig för sina föräldrar, jag har aldrig sett någon vackrare människa än honom, givetvis är hans pappa också så otroligt vacker men det finns inget annat som är vackrare än sitt egna barn.

Han föddes med 10 små fingrar och 10 små tår - Han vägde 4kg och 400gram och var hela 53 cm lång.

Han föddes med ljust blont hår med blåa ögon - Än idag så är han det vackraste som finns, varje sekund med honom är värdefull och han fick sin mamma att gå 11 tunga och kämpiga dagar övertiden! 

Känslan att få upp honom på sitt bröst var helt otroligt underbart - Nu idag så är min fina lilla påg 23 månader gammal, nästa månad är han 2 hela år! Alltså, nej jag förgriper mig inte på vart all tid tar vägen med honom.


Du ska veta en sak Zander eller ja, du kan få veta flera - Du är absolut det bästa som någonsin har hänt mig, den finaste och sötaste och underbaraste och charmigaste som finns är du verkligen, dem som säger något annat snackar bara skit. Du är den som betyder mest för mig och även den personen jag offrar hela mitt liv för.

Jag älskar dig för all framtid.   

Av Angelica Christensen - 2 augusti 2013 10:28


Tänka sig att det är fredag redan, känns som det var fredag för någon dag sedan sist, men inte var det de det för det var ju fredag för senast 7 dagar sedan, verkligen gått så lång tid?

Herregud, hehe tiden den bara springer iväg speciellt när man minst anar det. 


Idag än så länge så vaknade sonen tidigt samtidigt som har vaknat mer än 50 gånger inatt,

vaknat varje halvtimme har det känts som - så idag är man lite mer död än levande känns det som iallafall. 

Än så länge har vi bara ätit lite frukost, och försökt komma fram tills vad vi ska ha till middag idag, men det är fan inte det lättaste när båda frysarna är fulla med mat och ändå så kommer den frågan - Vad ska vi ha för mat idag? Det känner ni säkert igen, speciellt ni som inte bor hemma mer eller är föräldrar själva.


Sonen badade innan också, eller ja han skulle duschas av snabbt för han var så varm och det hände en olycka men sånt som händer för det är lätt hänt som sagt, men inget man blir arg för heller så enkelt är det.

Men den lilla fräckis valde att sätta i pluppen i badkaret och ändrade på kranarna så det blev att han badade istället i en halvtimme vilket han verkligen uppskattades - bara att se den glädjen i hans ögon som han har varje dag den är så obeskrivlig, han är ett charmtroll! 


Efter det så har vi precis kollat klart på Våra bästa år, åh alltså gud vad spännande det börjar bli nu och hoppas fan sanningen kommer fram nu innan skolan börjar, åh! Vill se det och höra det och vill att det ska komma fram NU, NU NU! Men men inte fan lär det göra det för man ber om det, hehe!

Tänka sig att nästa år vid den här månaden har man tagit studenten, ÄNTLIGEN!

Sista sommarlovet nu så har verkligen försökt njuta utav det så mycket som möjligt men bara att få vara i sina underbara älskade finaste pojkars närhet så njuter jag - samtidigt som jag njuter utav mina vänners sällskap! 


Så nu står det annat på detta schema, det är dags att koppla in högtalarna och börja städa undan här hemma och dessutom vika in all rena tvätt, hade vikit väl in det innan när vi hade tvättat men det tyckte en annan kille och katt var jätteroligt att hoppa rundor och välta ner det, typiskt! Jaja, men det där med ryggen får vi ta någon annan gång för nu har jag ett hem och sköta och detta skulle bara bli ett snabbt inlägg, så vi hörs antagligen senare eftersom det ska bli en hemma dag och kväll idag så det känns rätt så skönt faktiskt. 


    

" Jag behöver inte dig, så som du tror att behöver mig! "

Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards