- My Angelica Christensen

Alla inlägg den 3 augusti 2013

Av Angelica Christensen - 3 augusti 2013 23:30

God kväll allesammans!

Tänkte faktiskt göra ett snabbt inlägg om resten utav vår dag idag - väl sonen somnade så passade sambon och jag på att sätta igång filmen vi såg igår som sambon somnade till, väl efter den var klar nästan ringde svärmor och dom och frågade om vi ville komma upp och äta tacos med dom och det bestämde vi oss för att göra att äta tacos ihop med dom för det var verkligen längesedan man åt det nu och även umgicks lite med dom, så kändes skönt. Innan dess så var faktiskt jag och sambon i skogen och la på en filt och myste, vilket som kändes så skönt och framförallt att bara koppla av och njuta utav varandras sällskap, sonen var och busade hemma hos sin farmor med familj och lekte medans vi passade på att ta chansen i akt med lite egentid. Så dagen var helt underbar! 

 

                       

Av Angelica Christensen - 3 augusti 2013 13:58

   

God eftermiddag allesammans!

 Det är ju inte klokt, det är 30 plus grader i skuggan här hemma i denna lilla skit håla,  riktigt varmt och kvavt - Absolut ingen tvekan om saken att det är det, riktigt varmt och hör ni? Jag klagar för en gångskull på värmen, annars bara brukar jag klaga på kylan, vissa dagar saknar man faktiskt vintern och all den mysiga snön, men inget slår ju ut sommaren egentligen för man känner inte sig lika låst på sommaren som man gör på vintern när det är mycket snö ute, men vi får väl hoppas på en kall vinter i år också, men inte snö så länge som vi hade nu sist för det var ju faktiskt lite överdrivet för enda in i vårsäsongen så snöade det ibland, men nog om snö och väder nu hehe!

  

Har precis varit ute och gått en lång promenad med mina små favoriter, kan lova er vi alla åt stadig frukost imorse eftersom jag bakade havrescones till men inte hjälpte de krafterna oss, hjälpte oss de första sekunderna men sen väl efter det så hade all vår kraft försvunnit, men det hindrade inte oss. Trots trötthet och att man svettades som bara den så fortsatte vi och vi hade en duktig liten prins med oss i vagnen som satt och pratade och hade sig vårt goa lilla hjärta - men det hade inte skadat om det fläktade ännu mer och inte just vara 30 grader i skuggan, men nu ska vi inte klaga för hade det nu varit ett oväder som var så hade vi klagat på det för vi människor klagar alldeles för mycket på allt och alla, all energi går ju nästan bara till för att klaga, så det skiter vi i för annars kommer man inte orka med någonting annat än bara sitta och klaga. 


Blir att få sonen att sova lite middag innan tiden springer iväg för oss för Zander ska iväg till sin farmor en runda i några timmar idag, nu i eftermiddag för jag och sambon ska ha lite egentid med varandra vilket som behövs för alla småbarnsföräldrar, nu när man tänker tillbaka så har vi faktiskt bara haft det 4 gånger på 2 år så det är faktiskt inte mycket,

(klagar inte nu på föräldrar som har haft det mer än oss och har det mer. Säger bara hur det ligger till för oss och inte för någon annan, så nöjda så det inte blir missförstånd? Alla glada och belåtna nu.? )


Nej, nu ska jag göra det som bestämdes innan jag satte ner min rumpa i soffan och skulle göra ett inlägg, nu blir det att försöka få prinsen att vila middag som sagt, efter det blir det att baka kladdkaka till picknicken vi ska ha senare och givetvis ska prinsen också få smaka lite, men det skrivs antagligen mer senare för ska ta bilder som jag lovar ladda upp också. Önskar er alla en fortsatt trevlig dag idag i solen - ta väl hand om er och använd skydd för solen och mycket solkräm och drick mycket med er och ha gärna keps på er.

 

Bjuder på en bild på mig och min fina pojkvän i början utav sommaren.   

  Bjuder även på en bild på samma bussresa samma kväll som bilden på oss är tagen, vår solstråle är nöjd att få åka buss och  är duktig och sitta själv med säkerhetsbälte och månntro vad han var nöjd när han fick se alla bilar som körde förbi oss med bussen. Duktig prins som börjar bli så fruktansvärt stor, vårt älskade hjärta!

Jag älskar min pojkvän och vår fina son mest utav allt, ni är luften jag andas och utan er är jag inte hel!   

Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards