- My Angelica Christensen

Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Angelica Christensen - 5 augusti 2013 20:43

Känner att jag har dåligt samvete för jag inte har bloggat upp de senaste sakerna som jag har fått utav mitt fina stora hjärta, som gjorde mig verkligen glad! Jag har fått två prydnadssaker och även ett fint armband som är äkta silver som är ingraverat hans fina namn "Timmie" och även inuti i det så står vår datum då dagen vi blev tillsammans, snart innan året är slut så kommer vi ha ringar på våra fingrar för då är det tid för förlovning!


Du anar inte hur mycket du verkligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar dig, skulle göra allt för dig för du är verkligen den som får mig att le när jag mår som sämst, du får mig alltid att känna mig hel när jag är med dig vid din sida, jag känner mig så trygg med dig och hoppas att du gör detsamma med mig.

Jag kommer aldrig sluta att finnas här för dig och aldrig någonsin sluta bry mig inte heller om dig!

I år har vi placerat 5 underbara år tillsammans och dom har verkligen varit dom bästa även som tuffaste, men vår kärlek har övervunnit allting var gång så jag tvivlar aldrig på vår kärlek, för du är den finaste som finns.

Jag älskar dig mer än allt annat på denna jord,

det finns två jag älskar så mycket på jorden som jag gör med dig och det är dig och vår fina son! 

      

Av Angelica Christensen - 5 augusti 2013 15:06

Eftersom jag inte bloggade någonting igår eftersom jag var helt slut när vi kom hem igår kväll så passar jag på att blogga upp om vår underbara fantastiska och härliga dag som vi hade tillsammans med pojkvännens föräldrar och syskon! 


Igår så började dagen som vanligt, det gamla vanliga eller vad man nu ska kalla det. 

Efter någon timme så ringer svärfar till sambon och hör med honom om vi ville följa med till Danmark, och det ville vi ju verkligen eftersom det var fint väder och vi alla mådde toppen bra! Så vi bestämde oss för att hänga med och det gjorde vi, och det var helt underbart och roligt - väl i Danmark så var vi och gick rundor i Helsingör och åt lite pizza först och sen efter det blev det att gå en runda i Helsingör igen, sen efter det så fikade vi igen med glass, super mysigt och skönt väder! 

  

 Sen senare när vi kom hem till Helsingborg igen så begav vi oss alla hemåt nöjda och glada, sen efter det blev det att gå hem till svärföräldrarna med familj för att äta middag där för dom ville bjuda oss på grillat och det tackar man heller inte nej till, speciellt inte när det är sånt fint grillväder ute som det var igår och är även idag! Så en helt underbar dag med helt underbara människor och händelser och helt underbara bilder som kommer upp.

                                                                                           

 

Tillsist utav dagen när man kom hem så somnade prinsen så gott, utslagen liten hjälte på sin mamma.


Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards