- My Angelica Christensen

Alla inlägg under april 2013

Av Angelica Christensen - 4 april 2013 19:17

' Torsdagen i ord.

 

Idag så gick man upp lite innan 6 imorse, kändes skönt att kunna sova några minuter extra för annars brukar man ju vakna runt lite över 5, och visst det kan vara skönt ibland för då hinner man ta det lugnt också men det blir alldeles för mycket att ta det lugnt då och då blir man för trött för det också! 

Annars har man ju lämnat sonen på dagis och därefter drog man till bussen efter ha lämnat min lille buse och blev heller inte ledsen och det känns så fruktanvärt skönt eftersom det blir lättare att tänka på annat och fokusera på skolarbetena på ett helt annat sätt än vad man gör när han blir ledsen när man lämnar, men så är det de ju, alla har vi våra dagar!

Annars väl i skolan idag så har jag och min fina vän arbetat med hjälpdisken och samtidigt skrev vi bruksanvisningar till våra krukor och planter vi ska sälja imorgon på UF-mässan, ska faktiskt bli kul att se hur mycket vi tjänar in denna gången och förhoppningsvis kan vi då komma överens i klassen om vad vi vill göra för dom pengarna.

Annars så hann jag inte göra så mycket mer efter allt med UF-mässan innan det var dags för mig att äta lunch och sen bege mig till bussen hade två goa vänner som valde att följa mig till stationen så jag slapp gå ensam för det kan vara lite tråkigt att gå ensam när man är pratsugen, haha! 

Men besöket på sjukhuset var inte riktigt det vi hade förväntat oss för dom började bry sig mer om hans atopiska eksem vilket vi inte var där för, vi var ju faktiskt där pga. hans mage men det var ju nästan inget de brydde sig om tråkigt nog, men han hade iallafall gått upp så nu väger han 14 kg men var lika lång som förra månaden alltså 88 cm lång.. 

Väl hemma efter ett tag tillbaka så började jag med maten och vi tar det lite lugnt nu och sonen ville leka ensam och ville inte leka med oss för väl vi tog fram och satt och ville leka med oss så tog han alla leksaker ifrån oss..

Annars blir det att ut och jogga ikväll, ger mig fan inte jag ska nå upp till mina mål och krav jag har på mig själv så enkelt är det och för Zander's egna skull så får man hoppas han somnar lite tidigare idag eftersom han har bara sovit 30 minuter. 

Aja, men nu ska jag fortsätta med mitt soffhäng i soffan, så himla skönt efter man är helt trött i huvudet av all sjukhusmiljö.

 

















Av Angelica Christensen - 3 april 2013 21:43

- Alltså, jag orkar inte med sånt här trams mer!


Alltså jag trodde det var gymnasiet vi gick på men antagligen inte, för liksom jag vet om att jag inte är världens bästa för det är liksom ingen, men man ska ändå respektera varandra och inte slänga en massa kommentarer rakt ut för helt ärligt så vet ni ju inte hur personen tar åt sig heller med era elaka ord och kommentarer, liksom personer som inte ens har gjort er något bara ger ni er på och det är ju aldrig bara en som säger något utan att då väljer dom andra att halka på och bete sig illa med en massa otrevliga kommentarer, liksom jag är så trött på detta nu trodde mobbningen hade för en gång slutat hänga efter och lämnat mig ifred, men inte det nej!

Tydligen för mycket begärt av folk att lära sig att respektera andra, även om att man kanske inte gillar den andra personen så behöver man inte bete sig så, liksom visst jag gillar heller inte alla men jag respekterar iallafalla mina medmänniskor och accepterar dom, men ibalnd önskade jag att jag inte var så snäll emot alla dom som är elaka emot mig, men det drabbar ju alltid mig själv och att jag mår dåligt över det, men samtidigt så kan jag ju gå rak och stolt i ryggen över att jag är en bättre människa än dom.

Även om jag inte är världens bästa människa eller inte vacker så förtjänar jag ändå respekt och förhoppningsvis bli accepterad för den jag är men tydigen inte för då ska vi istället säga massa olika taskiga saker eller att man ska hitta alla fel på mig, kan säga en sak att det är alltid lättare att se eller hitta felen på folks brister än vad det är att man kollar på personens insida av allting ellerhur personen är som person.

Allt jag önskar är att mobbningen och alla kräkningar bara slutade, för ingen mår bra av det varken jag eller personen som är så feg som måste ta ut sin osäkerhet på någon annan som mår ändå tillräckligt dåligt och sånt är folk riktigt duktiga på, själv så har man nästintill blivit mobbad i alla år i skolan mest för att jag inte är som alla andra för jag är annorlunda och att jag väljer att köra eget race!

 

Av Angelica Christensen - 2 april 2013 19:59

 

Du ska veta att du är en utav de underbaraste personerna som finns på denna jord.

Du är en person som är helt fantatisk som person och som mamma. 

Innan du kom in i mitt liv så visste jag inte hur en vuxen person var som mamma, en mamma som kom in i mitt liv med så mycket kärlek och tryghet och behandla mig som jag aldrig behandlat innan, du betyder så otroligt mycket för mig och min familj men framförallt för mig för all kärlek och närhet du har gett mig och allt stöd är så tacksam och jag är obeskrivligt tacksam för allt du har gjort för mig, finner inga ord hur glad jag är över att jag har dig och finner inga ord för att kunna beskriva det i tal hur mycket jag älskar dig och du är världens bästa mamma!

Varje gång jag träffar dig och får dina kramar och få höra dina fina ord och då blir jag så otroligt glad både inombords och utombords, känner mig verkligen glad som har fått äran att få kalla dig mamma och jag kommer alltid finnas här för dig, vilken tid på dygnet det än är mamma så är det bara att ringa, jag ställer upp och lyssnar på dig mer än gärna dygnet runt, alltid!!

Du kommer alltid ha mig vid din sida och aldrig någonsin kommer jag svika dig för det skulle jag aldrig klara av att ha på mig att jag har sårat dig, det skulle jag inte fixa..

Du är världens underbraste mamma och den bästa mamman i hela världen.

Jag älskar dig mamma, jätte mycket och kommer alltid att göra det hjärtat!


Av Angelica Christensen - 1 april 2013 17:56



Då var det måndag idag igen, det märks verkligen att dagarna bara springer förbi en i en stormvind..

Men ja, om dagen än så länge hittils så har det väl hänt inte så värst mycket, mer än att vaknade runt halv nio imorse av min fina prins som väckte mig så fint fastän man vaknar ju när han också vaknar för man hör ju honom hela tiden, men vaknade upp av att världens finaste kille satt bredvid mig och klappade mig så fint på kinden och titta på mig och sa mamma och log med hela ansiktet!

Det är såhär jag älskar att bli väckt ju, varje sekund med honom är värdfull.

Väl vaknat så var det dags ju för en ny blöja och frukost, samtidigt så fick han faktiskt sitta och titta på barnkanalen det är väldigt ofta han får göra det eftersom han äter ju så duktigt så lite lyxigt ska han få ha det då också när man är duktig och han kollade och hade sig på tv:n samtidigt som han snackade med mig, är så stolt över honom min fina älskade underbara prins! (stolt mamma).

Sen när klockan närmade sig kvart över nio så frågade jag Zander om jag fick låna tv:n för kunna se dagens avsnitt av våra bästa år och det fick jag, snacka om det är så spännande just NU! 

Men nyfiken som jag var så kollade jag andra avsnitt av det på Youtube efteråt eftersom att jag får annars ingen möjlighet att se dom eftersom man går i skolan, men kan ju säga det händer rätt så hemskt och jag började gråta när jag fick se det och grät ett tag, usch hemskt!

Sen annrs idag så har jag tvättat och efter ha tvättat de viktigast så gick vi upp till svärföräldrarna och åt grillat hemma hos dom, korv med bröd och sallad och det var ju inte fel det för det var jätte gott! 

Men nu är man hemma och väntar på mina prinsar som också ska komma hem så vår lille prins kan mysa lite med sin mamma innan sängen kallar för honom för ikväll börjar första träningsrundan för mig och jag är verkligen jätte taggad!! Det ska bli så himla skönt att komma igång och denna gång ska jag inte ge mig så lätt och inget ska hindra eller stoppa mig nu, jag ska bli lycklig och trivas i mig själv igen, jag ska jag ska så enkelt är det!

Hoppas alla har haft en bra måndag och hoppas ni inte har blivit allt för mycket lurade!

 

Av Angelica Christensen - 1 april 2013 08:58

 


Idag kommer min träning igång, ett MÅSTE!

Trött att ligga på latsidan ifrån mig, jag kommer bli mycket piggare i mig själv och må bättre och det är ju faktiskt det jag vill, jag vill ju må bra och kunna trivas i mig själv.

Så ikväll drar det igång en jogginrunda, och nu kommer alla tänka och undrar varför man väljer kvällen runt 19-20 tiden, jo det är som såhär att eftersom när man har varit borta en hel dag ifrån Zander i 9 timmar så vill man faktiskt ägna all tid med honom så då får det bli när han har somnat, för min träning kommer absolut inte före Zander, så all tid man får med honom är VÄRDEFULL och skulle jag få chansen att jag gärna velat vara med honom mer och sen vill man ju också hinna äta middag och kvällsmat med familjen och plus så är det knappt ingen ute när klockan är runt 20 tiden så det kommer bli bra och hoppas inte folk blir sura men har förklarat varför och varje tid jag får med mina pojkar är värdefull speciellt sin son, han är ju faktiskt det bästa som har hänt mig och mamma älskar dig!


Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards