- My Angelica Christensen

Alla inlägg under november 2012

Av Angelica Christensen - 9 november 2012 22:24

Hej på er alla mina trogna läsare.


Vet att det har varit dålig stil av mig att inte ha uppdaterat bloggen sen förra lördagen, men har hänt en hel del och dock blivit helt slut.

I måndags så började jag på min nya praktikplats på Oj, och där stortrivs jag!

Det känns så underbart bra där, är där tidiga morgnar och slutar sent, så när man väl har hämtat prinsen så blir det alltid att börja med maten och sen äta, duscha och natta sonen. Sen somnar jag nästintill hela tiden själv då också, och då har dagarna gått.

Är så otroligt trött på kvällarna, men ja. Hösten har ju kommit och det märks både i mitt mående och kropp,

det verkar som jag har hamnat i en svaka, där jag är lite deppig, brukar ju bli så när hösten närmar sig. Vet inte varför, men kanske har med mörkret kommer?

Sen inte nog med det så fick man reda på tråkiga besked om sin mormor i tisdags imorse, och på eftermiddag fick man reda på att sin föredetta styvpappa som mamma var tillsammans med från och till sen jag var 8 månader gammal tills jag fyllde 11 fanns med i mitt liv nästintill i hela min uppväxt, att han dog i somras, USCH!


Aja, men praktiken flyter på skitbra, och det går jättebra för mig där och dom trivs med mig och jag trivs med dom och stället, och det går fortfarande bra för Zander på dagis.


Men ska försöka ta tag mig själv i kragen och börja uppdatera bloggen igen, varje dag! För jag har fått höra här och på facebook att en del saknar min uppdatering.

Säger FÖRLÅT ännu en gång.


Puss.


Av Angelica Christensen - 3 november 2012 19:08

Hejsan alla söta människor!

 

Tänkte börja skryta lite först angående min joggingsrunda igår, var ute och joggade i en hel timme, men gick och joggade lite så, testade på det, men konditionen ska bli på topp! Men än så länge verkar den inte helt ursel, men behövs dock tränas upp. Varje kväll ska jag försöka komma ut och jogga, för märkte det redan imorse när Zander vaknade 08:15 så gick jag upp som vanligt men denna gången var jag ovanligt pigg, och ändå joggade jag igår ifrån 21:40 till 22:35, så stolt över mig själv att ta tag i detta för det finns ingen annan som kan göra det mer än jag, och det är jag som vill ändra på mig själv.

Därefter när vi hade gått upp och han hade fått en ny blöja och välling så satte vi oss i soffan med pyjamas och nattlinne och tittade på barnkanalen, vi kollade på Alahdin, morgonmys på högnivå med världens finaste, kunde inte bli en bättre morron.

Efter ett tag så gick vi upp och besökte sambons mormor och satt där och fikade och snacka en massa, och där var vi ungefär lite mer än en timme och hälsade på, och Zander hade givetvis sina bilar med sig så han lekte med dom när han inte orkade höra på oss snacka, men duktig som alltid är han!

Annars så har det väl inte hänt så mycket, mer än Zander sov ovanligt länge middag idag över 2 ½ timme, så han vaknade upp riktigt utvilad, skönt för honom! Vilade dock själv bara en timme, men la kvar i sängen för världens finaste låg på min mage och sov, som han alltid gjorde när han var bebis! Mysigt.

Annars ikväll innan så blev dagens middag stekt falukorv med stekta morötter och lök i och kokt ris, helt okej!

Annars nu sitter jag och väntar på min pojkväns älskade lillasyster Mickaela, som ska komma hit och ha filmkväll med mig/oss vi ska kolla Twiilight och mysa.

Ska hjälpa henne och färga hennes hår också, ännu mer blondt!

Underbar tjej är vad hon är och så otroligt söt, älskar den tösen riktigt mycket, det gör jag med hans andra syskon också, men den av hans syskon jag har kommit riktigt nära är faktiskt Mickaela!   

 

Men annars så kan jag inte mer än önska er en riktigt trevlig lördagskväll, och försök inte spöka för mycket för varandra. Själv så ska jag tända ljus här hemma för att tänka på alla som jag har mist här i livet och saknar.    Jag tänker lite extra mycket på er idag mer än vanligt, men alltid finns ni med i mina tankar och i mitt hjärta kommer ni föralltid stanna kvar i, även om ni inte finns kvar på jorden eller med mig i livet, så finns ni med mig.

 

Pusss.

 

Av Angelica Christensen - 2 november 2012 19:39

  Jag har väldigt svårt att förstå det emellanåt, men sant är det ju.

Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är verkligen 14 månader sedan jag fick för första gången i hela mitt liv se det vackraste som finns och har någonsin funnits, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, kan inte glömma våra blickar emot varandra. Du var och är det vackraste som finns, du är den som jag alltid kommer beskydda med mitt liv.

Jag kan inte fatta att jag har haft dig i 14 månader utanför magen, det har varit det bästa 14 månaderna i hela mitt liv, hela mitt liv var perfekt under gradvidteten också men då var längtan så stor för jag ville bara få träffa och hålla i dig och vara med dig hela tiden, och det är något jag vill än idag! 

Du är luften jag andas, du är den som får mitt hjärta att slå, men även ibland när du blir ledsen så känns det som mitt hjärta bara stannar upp, för både du får panik och även jag får det, även om du är stor nu så är jag ändå lika rädd om dig nu som jag var när du var riktigt liten, min älskade solstråle. Du får mig att orka och kämpa med livets alla motgångar, jag ser ljuset i allt för det mesta när jag har dig vid min sida.

Jag vet inte hur jag ska tacka dig för allt du någonsin har gjort för mig, bara att du andas gör mig hel.

Bara du ler och säger "mamma" så blir jag så lycklig.

Jag kommer aldrig att sluta älska dig, för du är världens finaste och världens bästa son!

Du gör mig hel och stark för varje andetag du tar, du gör mig så stolt när du vill hålla mig i handen,

även när du säger mamma. Kärleken är enorm till dig min älskade son.

Du är det dyrbaraste som finns, finns inget annat i världen som är dyrare än dig.

Jag älskar dig Zander!   


Av Angelica Christensen - 2 november 2012 19:22

- Godkväll på er mina underbara läsare!

Hoppas att allting är bra med er!


Här hemma vaknade Zander första rundan vid lite efter halv 8, innan dess så hade han sovit väldigt oroligt under natten, men han lyckades somna om, men vi gick upp och åt lite frukost och han fick en ny blöja, sen somnade han och jag om igen och vaknade runt 10:15, sen gick vi ut i vardagsrummet och myste oss ner i soffan för att titta på Våra bästa år, åh alltså nu börjar allt bli ännu mer spännande när man inte kommer kunna se det på ett bra tag igen!

Vilket som är verkligen synd för jag älskar verkligen den serien, jätte mycket. Galet men sant, så är det.


Sen efter det började jag städa undan här hemma, skönt!

Efter ett tag så blev det att ta en paus och göra lunch till mig och lilla hjärtat.

Efter det så fortsatte jag med städningen, och lilleman kallade på mig ett tag därefter, hela tiden "mamma kom, mamma kom" och det slutade med att jag satte mig i soffan för att lyssna och ville veta vad det var med mitt hjärta.

Och det var att han ville krypa upp i soffan och lägga sig i min famn och väl han hade legat där i 5 minuter så somnade han, så bärde jag in honom och la honom i hans säng där han sov tills klockan var 16.00


Annars idag har det väl inte hänt så mycket mer än varit på Oj och handlat hem det sista som vi behövde tills nu den siste denna månaden, och det gick helt okej, undertiden jag gick och handlade så var pojkarna hemma och lekte och busade en massa, antagligen lekte dom med bilarna för Zander älskar ju bilar.

Annars så efter det började jag med maten direkt när jag kom hem, och det blev någon god graträng jag gjorde!   


Annars ikväll blir det bara familjemys och säkerligen titta tv.

Sen när lilleman har somnat för natten så blir det ut och jogga för min del, mest troligen för måste börja komma igång med det så jag kan börja må bra i min kropp och framförallt trivas med min kropp, konditionen ska bli på topp igen!


Men vi hörs antagligen imorgon eller kanske senare ikväll, vem vet?

Men ni får ha en underbar fredag och ha en massa fredagsmys, för det är faktiskt bara fredag en gång i veckan, så njut!

Pusss.   

Av Angelica Christensen - 1 november 2012 20:42

~ 1 NOVEMBER, REDAN?! JADÅ, CHECK! ~

 

Torsdag och redan den första november 2012, imorgon så är vår älskade prins 14 månader gammal! ♥

Man kan ju inte mer än att säga dagarna bara springer förbi, snabbare än man hinner blicka emellanåt, haha!   

Annars idag så har vi haft utvecklingssamtal på dagis, det hade vi imorse och sen därefter så drog älskling på jobb,

och då blev det för mig och Zander att mysa ner oss i soffan och kolla på Våra bästa år, dock somnade Zander redan då, men det märks att han är tröttare än vanligt när han inte kan sova hela natten fullt ut som han alltid har gjort innan, men det är ju så ibland, för ibland kommer dom in i den perioden väldigt snabbt.

Men men finns inget man kan göra åt det, för det är så med små barn man kan inte räkna med att dom sover bra och hela nätterna eller sover länge på morgnarna för det kan man inte, men det tror jag det flesta förstår.

Annars idag så har jag varit i Helsingborg med min fina son och finaste Mickaela (min svägerska), och väl vi hoppade av bussen så sa jag till Mickaela, såhär: " Ja, det ska bli kul och se om man ser några kändisar." Mickaela bara "Va?!" Jag bara: " Ja, men oftast när jag är på knutpunkten så träffar jag alltid minst en som jag känner" och just då så träffar jag på min vän Manne som vi stod och snackade med ett bra tag.

Sedan därefter tog vi bussen till Ö&B och Willys, trevligt trevligt!

Sen blev det att åka hem igen efter några timmar i Helsingborg, och jag är så glad att jag inte bor i storstad för det hade jag nog aldrig klarat av, med alla ljud och så. Märkte det direkt när man kom på bussen hem,

Sen annars har det väl inte hänt så mycket mer än ätit och myst.

Snart kallar sängen.

Pusss! ♥

 

Presentation


Lite om mig själv.
Namn: Angelica.
Ålder: 21 år.
Bor: Skåneland.
Barn: en son, 110902 ♥
Relationsstatus: I ett förhållande, 080903 ♥
Sysselsättning: Läser på gymnasiet.

Omröstningar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Finaste Zander! ♥

  Zander - 110902 02:23.   

4400 gram och 53 cm lång!  

Jag älskar dig!    

Arkiv

Instagram!

  Följ mina bilder på Instagram: myyangelica

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards